Bedrijven met ploegendienst

Heerlijke maaltijden voor uw hardwerkende medewerkers

Wij bereiden gevarieerde en verse maaltijden voor uw medewerkers van de ploegendienst

Banour Kitchen is er ook voor bedrijven die werken met ploegendienst. Wanneer uw werknemers hard aan het werk zijn, hoort daar ook een goede maaltijd bij. Zo houdt u uw werknemers niet alleen tevreden, maar kunnen ze ook weer met een volle maag en uitgerust terug aan het werk. 

5 redenen om een verse maaltijd te verzorgen voor uw medewerkers van de ploegendienst

  1. Het aanbieden van een versbereide maaltijd zorgt voor efficiëntie. Zo hoeft u zelf geen tijd te besteden aan het bereiden van een maaltijd voor uw werknemers.
  2. Door uw medewerkers een verse maaltijd aan te bieden laat u zien dat u uw medewerkers waardeert. Dit kan hun motivatie en tevredenheid verhogen. Werken in ploegendienst kan soms stressvol zijn, en het verstrekken van maaltijden kan een manier zijn om de last van de werknemers te verlichten.
  3. U biedt uw medewerkers een gezonde maaltijd aan. De maaltijden worden vers bereid in onze keuken. Alles wordt met de hand gesneden en bereid in grote pannen. Hierdoor kunnen we de maaltijden afstemmen op de behoeftes van uw werknemers. Dit kan bijdragen aan een gezonde levensstijl.
  4. Met keuze uit meer dan 100 verschillende gerechten kunt u elke keer een ander gerecht voorschotelen. Deze variatie zorgt ervoor dat uw werknemers elke keer weer positief verrast kunnen worden door de maaltijd en gaan ze alleen al voor het eten met plezier naar hun werk.
  5. Door precies de hoeveelheid te bestellen die u nodig heeft, houdt u de kosten onder controle en voorkomt u verspilling.

Als u meer details wilt weten over de verschillende maaltijden en de bijbehorende prijzen, kunt u een offerte aanvragen via de knop hieronder.

Offerte aanvragen
Ook lekkere maaltijden bestellen?

We komen graag met u in contact!