Versbereide maaltijden voor hotels

Wij helpen hotels die via de HAR statushouders opvangen

Banour Kitchen regelt vers bereide maaltijden voor hotels

Om de druk op de opvangcapaciteit van het COA te verkleinen kunnen gemeenten gebruik maken van de hotel-en accommodatieregeling (HAR) voor statushouders. De statushouders verblijven dan in de hotels totdat er een definitieve huisvesting beschikbaar komt. Banour Kitchen regelt versbereide maaltijden voor hotels die tijdelijk statushouders opvangen.

De meeste hotelkamers beschikken niet over een keuken, waardoor het voor de mensen lastig is om voor zichzelf te koken. En voor de hotels neemt het veel tijd in beslag om elke dag voor een grote groep mensen maaltijden te verzorgen.

Banour Kitchen neemt de druk bij hotels weg

Door gebruik te maken van onze maaltijdservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het bereiden van het eten voor de statushouders die in uw hotel verblijven. Wanneer u bijvoorbeeld niet veel keukencapaciteit heeft kan dit erg fijn zijn. 

Bovendien bieden wij meer dan 100 verschillende gerechten uit meerdere keukens aan. Zo kunt u variërende maaltijden leveren door bijvoorbeeld elke dag een ander gerecht te bestellen. 

Banour Kitchen zorgt voor kwalitatief goede en smaakvolle gerechten, en u kunt zich weer bezig houden met andere taken voor het runnen van uw hotel. 

Bestel uw maaltijden gemakkelijk via de site

Het is mogelijk om maaltijden te bestellen vanaf €6,95 per gerecht. Als u meer details wilt weten over de verschillende maaltijden en de bijbehorende prijzen, kunt u een offerte op maat aanvragen via de knop hieronder.

Vraag een offerte aan
Ook lekkere maaltijden bestellen?

We komen graag met u in contact!