Calamiteiten catering

Calamiteiten catering van Banour Kitchen draagt bij aan snelle en efficiënte hulp tijdens noodsituaties

Als calamiteiten cateraar begrijpen wij bij Banour Kitchen hoe belangrijk het is om snel te kunnen reageren op noodsituaties zoals stakingen, manifestaties en andere onvoorziene gebeurtenissen waarbij er grote groepen mensen gevoed moeten worden. Onze specialiteit is het leveren van heerlijk en gezond halal eten aan mensen die in een noodsituatie verkeren en snel gevoed moeten worden.

  • Geleverd op de door u gewenste locatie
  • Ontzorging bij noodsituaties
  • Calamiteiten cateraar Banour Kitchen verzorgt koffie en maaltijden tijdens noodsituaties, stakingen en meer

Bij wat voor calamiteiten kunnen wij uw catering verzorgen?

Noodsituaties

Een noodsituatie is altijd onverwachts. Wij kunnen hiervoor op snelle termijn maaltijden realiseren en leveren aan de mensen die getroffen zijn door deze noodsituatie. Bij calamiteiten catering bereiden en bezorgen wij maaltijden en coördineren wij met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat ieders behoefte worden vervuld.

Stakingen & manifestaties

Wanneer de Dam in Amsterdam volstaat met mensen vanwege een staking of manifestatie, dan kunnen wij met onze calamiteiten catering zorgen voor maaltijden voor dienstverleners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de politieagenten die urenlang de situatie overzien. Wanneer zij pauze hebben kunnen ze terecht bij een tent met koffie en lekkere maaltijden.

Last-minute catering

Het kan natuurlijk ook zijn dat er onverwachts maaltijden moeten worden verzorgd voor een grote groep mensen. Wanneer u door een onvoorziene gebeurtenis plotseling dezelfde dag 500 man van eten moet voorzien, dan kunt u bij ons terecht.

Wij regelen de koffie en maaltijden op elke gewenste locatie. Wanneer gewenst en mogelijk zullen wij een tent plaatsten waar mensen terecht kunnen. Wij hebben de kennis en de ervaring om grote groepen mensen te voorzien van goede maaltijden.

Calamiteiten catering tijdens noodsituaties of onvoorziene gebeurtenissen

Bij Banour Kitchen staat het belang van de klant altijd voorop. Wij begrijpen dat het leveren van calamiteiten catering een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt en daarom streven wij er altijd naar om een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat mensen in noodsituaties goed gevoed zijn en dat het eten dat ze krijgen lekker en gezond is.

Als u op zoek bent naar een cateraar die gespecialiseerd is in calamiteiten catering, dan bent u bij Banour Kitchen aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en hoe wij u kunnen helpen bij calamiteiten.

Neem contact op