Hoe is BanourKitchen ontstaan?

Banour Kitchen is ontstaan uit het moederbedrijf Arabia Catering. Het familiebedrijf Arabia Catering is al meer dan 24 jaar actief in de eventcatering. Hierbij bereiden zij kwalitatieve gerechten en hapjes, en cateren ze op bruiloften en evenementen.

Banour Kitchen levert al 2 jaar kwalitatieve maaltijden

Een aantal jaar terug kwam het verzoek van COA (Centrale Orgaan Asielopvang) bij Arabia Catering of er een sponsering kon plaatsvinden bij asielzoekerscentra voor de ramadan. De ramadan is een speciale tijd waarbij er meer dan alleen een diepvriesmaaltijd verdient wordt. Arabia Catering heeft deze opdracht aangenomen als een pilot. Eén week later belde COA op om te vertellen dat de mensen lyrisch waren over het eten. Dus besloten ze om ermee verder te gaan. Zo is Banour Kitchen ontstaan.

Inmiddels draait Banour Kitchen alweer een tijdje en hebben we meerdere opdrachten voor onder andere de COA uitgevoerd. Met de kennis van Arabia Catering, een bedrijf op sterrenniveau, maken we elke dag honderden mensen blij met overheerlijke maaltijden.

Ons personeel

Dagelijks staan er een stuk of 15 koks te koken in onze state of the art werkruimte. Onze keuken is HACCP-gecertificeerd en wij passen de hygiëne code toe. Orde en netheid staat bij ons voorop. Onze maaltijden worden vervoerd in onze eigen bedrijfswagens om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en hygiëne niet verloren gaat.

Onze koks bereiden de maaltijden in grote pannen op het vuur, dus wij werken niet met industriële stoomketels. Ons eten is altijd vers bereid en wij werken met nul diepvriesproducten. Dat betekent dat het koken arbeidsintensief is én dat wij een garantie kunnen geven dat het eten vers en gezond is. Wij koken zoals dat thuis gebeurd, maar dan voor een stuk meer mensen.

Leveranciers

Onze leveranciers zijn erkende bedrijven die kwalitatief vlees en ingrediënten leveren. Zo kunnen wij garanderen dat al onze gerechten vers zijn. 

Contact opnemen
Ook lekkere maaltijden bestellen?

We komen graag met u in contact!