Smaakvolle gerechten uit verschillende keukens

Ons menu is divers met gerechten uit verschillende keukens. Met meer dan 100 verschillende gerechten verzorgen we authentieke, gevarieerde en afwisselende maaltijden. Er is een ruime keuze voor personen met specifieke diëten en voorkeuren, zoals glutenvrij, vegan en halal. Alle producten worden traditioneel bereid. 

Met de maaltijdservice ontvangt u heerlijke gerechten

Met Banour Kitchen leveren we maatwerk. U kunt een selectie maken uit diverse gerechten. Met onze maaltijdservice kunt u verschillende maaltijden van hoge kwaliteit laten leveren. 

De gerechten worden vers afgeleverd in een zwarte tray van 28 x 18 cm met een gemiddeld gewicht van 500 gram. Alle maaltijden zijn koelvers en hebben een THT van minimaal 5 dagen. Daarmee kunt u altijd een voorraad voor een paar dagen in huis hebben.

De maaltijden

Onze maaltijden zijn erg divers met meer dan 100 verschillende gerechten. Gerechten die we leveren zijn bijvoorbeeld Beef Rendang, Chicken Kabsa, Pasta Bolognese, Veggietajine, Golden Paella en Hongaarse Goulash. Neem voor het volledige aanbod contact met ons op om het huidige menu te bekijken.

De maaltijden zijn al vanaf €6,95 per gerecht te leveren. Voor meer informatie over de maaltijden en de prijzen kunt u een offerte op maat aanvragen via onderstaande button.

Offerte aanvragen
Ook lekkere maaltijden bestellen?

We komen graag met u in contact!