Evenementen

Verzorg lekkere maaltijden voor uw medewerkers

Verzorg lekkere maaltijden voor uw werknemers

Het op- en afbouwen van een evenement kan enorm tijdrovend zijn. Hoe fijn is het dan om je werknemers een lekkere en gezonde maaltijd aan te bieden tijdens het harde werken? Met de smaakvolle maaltijden van Banour Kitchen is er genoeg variatie mogelijk, waardoor er voor iedereen een lekkere maaltijd te kiezen is.

Wanneer uw medewerkers het evenemententerrein af moeten om zelf hun eten te halen kost dat veel meer tijd dan wanneer u de maaltijden tijdens de pauze meteen kunt uitdelen. Daarnaast is het ook kostenbesparend voor uw werknemers. Zo hoeven ze geen geld uit te geven aan duurder en misschien wel ongezonder eten.

Bovendien houdt u uw werknemers ook tevreden doordat u de maaltijden voor ze regelt. Dat draagt weer bij aan hun motivatie en tevredenheid. Doordat ze goed eten, hebben ze meer energie om weer beter te kunnen presteren op het werk. 

Keuze uit meerdere gerechten

Bij Banour Kitchen heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende gerechten. U kunt kiezen voor één soort gerecht of u kunt een variatie aan maaltijden bestellen. Onze maaltijden worden niet met industriële stoomketels gemaakt, maar alles wordt met de hand gesneden en vers bereid. 

Onze maaltijden worden vervoerd in onze eigen bedrijfswagens om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet verloren gaat.

Weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Contact opnemen
Ook lekkere maaltijden bestellen?

We komen graag met u in contact!