Smaakvolle maaltijden

Bij Banour Kitchen zijn alle maaltijden met passie bereid

Bij Banour Kitchen hechten we veel waarde aan inclusiviteit en vinden we het belangrijk dat al onze klanten kunnen genieten van onze maaltijden, ongeacht hun voedingsgewoonten of -wensen.

Onze werkwijze

Bij ons worden de maaltijden bereid volgens de duurzame voedingsrichtlijnen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de variatie en kwaliteit van de maaltijden. Daarom bieden wij niet alleen vleesgerechten aan, maar ook vegetarische en veganistische opties. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de maaltijden niet alleen gezond moet zijn, maar ook echt lekker.

Waar worden uw maaltijden bereid?

Bij Banour Kitchen worden onze maaltijden bereid in een aparte state of the art keuken die HACCP-gecertificeerd is. Wij hanteren de hygiëne code en orde en netheid staat in onze keuken voorop. Zo kunnen onze klanten met volle teugen genieten van onze smaakvolle maaltijden zonder zich zorgen te maken over de bereiding en kwaliteit ervan.

Met meer dan 100 verschillende gerechten verzorgen we authentieke, gevarieerde en afwisselende maaltijden. Wilt u ook gebruik maken van onze maaltijdservice? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen